Menu

Op dit moment zijn er 787 inschrijvingen voor de reünie.

Filmpje van de reünieavond

Wij kijken terug op een geslaagde dag. Veel herinneringen werden gedeeld, veel mensen die elkaar weer vonden, al dan niet met een grijzer haartje erbij. En de sfeer was geweldig. Bertrands, zou je kunnen zeggen!

Er is door onze scheikundedocent en hoffotograaf dhr. Oliver Müller behalve 336 foto's, ook nog een leuk filmpje gemaakt dat een mooie indruk geeft van de avond. Alleen te zien via een link op de fotopagina en via de link die we u in de mail hebben gestuurd.

Inlooptijd maar blijvend welkom.

Om misverstanden te voorkomen, de hieronderstaande inlooptijden zijn bedoeld om je goed te kunnen verwelkomen. Het betekent niet dat je reeds aan het eind van dit uur 'eruit gestuurd' wordt. Integendeel, blijf lekker hangen op de bovenbouw, en vertrek pas wanneer je ergens onderuit je geheugen wijlen conciërge Klaas de Boer hoort zeggen; 'Vooreut naar beuten met die peunhoop!'

Houd je glas vast

Aan plastic drinkwerk doen we niet. We drinken uit echte glazen. Het is de bedoeling dt je je eigen glas met je leven bewaakt, want slechts bij het inleveren van je lege glas kun je een vol glas terugkrijgen. Terugkrijgen is wat optimistisch geformuleerd, want je moet het natuurlijk betalen.

Herkenbaarheid en inlooptijd

Hoe leuk is het als uw jaargenoten uit hetzelfde decennium herkenbaar zijn aan een bepaalde kleur, a la kleurenspel, in hun outfit? Zoek hieronder in welk jaar u eindexamen heeft gedaan en zorg dat u op de reünie iets in die kleur draagt. U ziet daar ook op welk tijdstip u wordt verwacht. De aanmelding vindt in verband met de toeloop plaats in de Onderbouw aan de Erasmusstraat 1, waar u welkom wordt geheten. En na een kopje koffie met wat lekkers begeeft u zich naar de Bovenbouw voor een hernieuwde kennismaking met oud-klasgenoten en leraren onder het genot van een hapje en een drankje en lichte maaltijd.

 

Inwendige mens

De entreeprijs is inclusief koffie, thee en een lichte maaltijd en een paar drankjes en borrelhapjes. Meer drankjes kan, u kunt op de reünie muntjes bij kopen.